Shporta

0 copë - L

Faqe: 96 ISBN: 978-99956-08-06-4 Çmimi: 500 lekë / 5 euro Kopertinë e thjeshtë

Më shumë

Faqe: 213 ISBN: 978-9928-4367-8-8 Kopertinë e thjeshtë

Më shumë

Faqe: 98 ISBN: 978-99956-08-28-6 Çmimi: 350 lekë / 3 euro Kopertinë e thjeshtë

Më shumë

Apologjia e Sokratit

Faqe: 43 ISBN: 978-99956-08-41-5 Çmimi: 350 lekë / 3 euro Kopertinë e thjeshtë

Anija e Bardhë

Faqe: 144 ISBN: 978-99905-06-48-8 Çmimi: 500 lekë / 4 euro Kopertinë e thjeshtë

Lajme

Vlera e leximit

0 Comment

Leximi ka qenë në të gjitha kohërat dhenë të gjitha moshat një burim i dijes, ilumturisë, i kënaqësisë dhe madje edhekurajos morale. Në botën e sotme mëshumë për të njohur dhe për të mësuardhe gjithashtu nevoja për një përpjekje tëvetëdijshme për të pushtuar forcatpërçarëse, rëndësia e l

Ana Flokëkuqja

0 Comment

“Që herën e parë që e pa Grin Gejbëlsin, Ana Shirli, ose Ana flokëkuqja siç e njohin të gjithë fëmijët, e kuptoi se më në fund do të kishte edhe ajo një vend që do ta quante shtëpinë e saj. Do të kishte edhe ajo më në fund familjen e saj. Bashkohuni edhe ju me Anën duke lexuar dhe përjetuar bas