Shporta

0 copë - L

Ana Flokëkuqja

“Që herën e parë që e pa Grin Gejbëlsin, Ana Shirli, ose Ana flokëkuqja siç e njohin të gjithë fëmijët, e kuptoi se më në fund do të kishte edhe ajo një vend që do ta quante shtëpinë e saj. Do të kishte edhe ajo më në fund familjen e saj. Bashkohuni edhe ju me Anën duke lexuar dhe përjetuar bashkë me të të gjitha kënaqësitë dhe hidhërimet e të qenit pjesë e një familjeje. Shihni se si rritet ajo pranë familjes Kathbert në fshatin e tërhequr kanadez të Avonleas, duke mbetur gjithnjë ajo vajza e dashur nga të gjithë.”

Më shumë