Shporta

0 copë - L

Rreth Librit

Apologjia e Sokratit

350 L

Faqe: 43
ISBN: 978-99956-08-41-5
Çmimi: 350 lekë / 3 euro
Kopertinë e thjeshtë

Description

Detyra ime është t’u tregoj se virtytet nuk i blejnë dot me para, por paratë dhe mirësia e njeriut tohen duke pasur virtyte. Në qoë se mendoni që këto që ju thashë janë gabim dhe ju sjellin të rinjve dëme, atëherë mund ta quaj veten fajtor. Por po doli ndonjëri prej jush e thotë se ti nuk na ke mësuar diçka të tillë, atëherë ai gënjen.” Në këtë vepër brilante do të lexoni mbrojtjen legjendare të lozot që vendos nderin dhe diturinë e tij përballë padrejtësive dhe shpifjeve.