Shporta

0 copë - L

Rreth Librit

Ç’e mban gjallë njeriun?

350 L

Faqe: 98
ISBN: 978-99956-08-28-6
Çmimi: 350 lekë / 3 euro
Kopertinë e thjeshtë

Description

Tolstoj është padyshim një ndër shkrimtarët më të mëdhenj dhe më të lexuar të letërsisë botërore. Nëse dëshironi të dini përgjigjen e pyetjeve si “Ç’e mban gjallë njeriun?”, “Ç’është ajo që sundon zemrën e njeriut?”, ju këshillojmë të lexoni këtë libër i cili përbëhet prej tri novelash vërtet të mrekullueshme.