Shporta

0 copë - L

Rreth Librit

Fëmijët e Kapitenit Grant

Autor:

500 L

Faqe: 96
ISBN: 978-99956-08-06-4
Çmimi: 500 lekë / 5 euro
Kopertinë e thjeshtë

Description

Pasi gjejnë një shishe misterioze në det kur kishin dalë për të provuar jahtin e tyre të ri në 1964, Glenervani dhe bashkëshortja e tij duke u udhëhequr nga letrat që nxjerrin nga shishja, nisin një udhëtim të gjatë e aventuresk në kërkim të kapitenit të famshëm skocez, Grant. Në këtë libër do keni mundësi të lexoni peripecitë dhe sakrificat e shumta që tregojnë heronjtë tanë
për të gjetur kapiten Grantin.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fëmijët e Kapitenit Grant”