Shporta

0 copë - L

Rreth Librit

Aventurat e Tom Sojerit

Autor:

1,200 L

Faqe: 302
ISBN: 978-99956-08-68-5
Çmimi: 1200 lekë / 10 euro
Kopertinë e thjeshtë

Categories: , Tag:

Description

“Tashmë ai zbuloi diçka me të vërtetë të re: se të japësh fjalën a të betohesh se nuk do ta bësh diçka, mund të të shtyjë më shumë që ta bësh atë gjë.”
Ky roman është paraqitja idilike e fëmijërisë së djaloshit Tom Sojer, për të cilin nuk ka mbetur fëmijë që të mos ketë dëgjuar. Aventurat e panumërta nëpërmjet të cilave kalon ai, megjithëse mund të thuhet se janë përvoja nga vetë jeta e Mark Tueinit, lexohen si magjishëm, pasi janë mbushura plot mistrecëri dhe energji djaloshare. Aventurat e tij me Hakëllbëri Finin shkojnë gjersa të zbulojnë vrasësin, Xho Indianin, i cili kryen një krim të rëndë, për të hedhur kështu hapin e parë drejt botës së të rriturve. Ky libër do lexuar përpara se të rritemi më tej! Rrituni me Tomin!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aventurat e Tom Sojerit”

You may also like…